Reserver bord på tlf:

Bestil bord på Benløse Kro og få en god oplevelse

Dinner transportable

Vi leverer lige til døren. Kolde menuer er anrettet på fade, varme retter leveres I thermokasser. Varme stege leveres ”hele”, medmindre andet aftales.

Vi lægger stor vægt på at portionerne er rigelige samt at kvaliteten er den samme som vi serverer ved besøg på gyrstinge skovkro/benløse kro.

I det omfang det er muligt, er vi gerne behjælpelige med kok og serveringspersonale.

Pris pr. Time kr. 200,- (min. 5 timer).

Der beregnes timeforbrug for til- og frakørsel.

Minimum antal couverter - 12

Udbringning koster fra kr. 150,00.

Skal vi afhente returemballagen beregnes dobbelt kørselsgebyr. Service samt transportemballage skal tilbageleveres I rengjort stand.

Ønskes forretter anrettet på tallerkner tillægges prisen kr. 10,00 pr. Couvert.

Bindende couvertantal – 2 dage før levering.​

Forretter​

Suppe (asparges, hønse- eller oksekød)

kr. 53,-

Hummerbisque

kr. 65,-

Tarteletter med høns i asparges

kr. 65,-

Svinemørbrad med marinerede bær

kr. 75,-

Lun fiskeskaldyrsragout serveret i filokurv

kr. 75,-

Varmrøget laks på pluksalat med urtedressing

kr. 68,-

Råmarineret tun med fennikelsalat

kr. 78,-

Røget laksetatar serveret med ristet krydderurtebrød

kr. 68,-

Kold dampet laks, pyntet med rejer, asparges og kaviar samt dressing

kr. 65,-

Fersk røget laks med flødestuvet spinat

kr. 68,-

Rejecocktail med dressing

kr. 58,-

Røget laksetårn med krydderflødeost, salat samt sauce verde.

kr. 78,-

Røget kalkunbryst med nøddecreme

kr. 65,-

Parmaskinke med melonsalat

kr. 59,-

Laksesouffle anrettet på spinatbund, serveret med safrancreme og blåmuslinger

kr. 79,-

Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og blinis (sæson)

kr. 79,-

​Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter!

Hovedretter

Traditionel flæskesteg

Med sprød svær, hvide- og brune kartofler, rødkål, surt og brun sovs

​kr. 125,00

Helstegt kalveculotte

serveret med pommes rissoles, årstidens garniture, samt timiansauce​

kr. 148,00​

Krydret lammekølle

provencekartofler, årstidens garniturer samt svampesauce

kr. 138,00​

Farseret kalkunbryst

krydderkartofler, årstidens garniturer, samt provence sauce​

kr. 125,00​

Kalvesteg stegt som vildt

hvide- og brune kartofler, walldorfsalat, surt, tyttebærsyltetøj samt kraftig vildtflødesauce​

kr. 135,00​

Gammeldags oksesteg

hvide kartofler, glacerede løg og haricot vertes, tyttebærsyltetøj samt asier. Skysauce​

kr. 135,00​

Kalvefilet med bacon

hvide- og brune kartofler, halve æbler, tranebærcompot, surt og walldorfsalat. Portvinssauce

​kr. 165,00

Helstegt dyreryg

hvide- og brune kartofler, walldorfsalat,surt, tyttebærsyltetøj samt kanelbagt pære. Hertil kraftig vildtflødesauce.​

kr. 195,00​

Helstegt oksehøjreb

råstegte kartofler, årstidens garniturer, samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.​

kr. 170,00​

Helstegt tyndstegsfilet

kartoffelrösti, årstidens garniture, mixed grøn salat, samt sauce bordelaise og sauce bearnaise​

kr. 155,00​

Indbagt oksemørbrad

 Wellington, kartoffelroulade, grøntsaouffle, samt ratatouille og brollysauce.​

kr. 185,00​

Helstegt kalvemørbrad

kartoffellasagne, haricot vertes i baconsvøb, braisseret fennikel samt whiskeysauce.​

kr. 185,00​

Medaljoner af kronhjort

filetkartoffelsouffle, ristede svampe, grøntsaute, samt vildtflødesauce.​

kr. 199,00​

DESSERTER

Islagkage overtrukket med marcipan. Hertil bærcompot​

kr. 65,00​

Vanilieisrand med sorbet kugler

kr. 65,00​

Nøddekurv med frugt og is

kr. 65,00​

Husets desserttallerken med is, kage og frugt

kr. 68,00​

Pandekager med vanilieis

kr. 55,00​

½ ananas med frugtsalat og råcreme

kr. 62,00​

Bagt æblekage med creme fraiche

kr. 55,00​

Hvid chokolademousse på nøddebund. Hertil friske bær

kr. 68,00​

Isfrageliti med frugtcoulis

kr. 68,00

Fromage efter ønske

kr. 52,00​

Nougatkage bagt på makronbund. Hertil vanilieis

kr. 69,00​

Isbombe med sorbetis

kr. 64,00​

NATMAD

Ungarsk gullaschsuppe​

kr. 62,-​

Aspargessuppe med kødboller

kr. 53,-​

Pizza. Hertil grøn salat

kr. 65,-​

Pølsebord. 4 slags pølser, lune deller samt lun leverpostej

kr. 68,-​

Ostebræt med 4 slags ost, ostegarniture groft brød samt kiks

kr. 68,-​

Biksemad med spejlæg

kr. 62,-​

Frikadeller med kold kartoffelsalat

kr. 65,-​

Grøntsagstærter med spegeskinke

kr. 68,-​

BUFFET 10

  • Kold fiskeanretning med laks, rejer og asparges
  • Lun oksetyndsteg
  • Lun rødvinsmarineret svinekam
  • Farseret kalkun
  • Pastasalat
  • Flødekartofler
  • Forårssalat m. kinaradise, cherrytomat og springløg
  • Mix.grøn salat
  • Grøntsagstærte
  • Osteanretning
  • Frugtfad
  • Groft brød og smør

Couvertpris kr. 195,00

BUFFET 20

  • Varmrøget havørred m. rørt peberrod
  • Indbagt laks m. spinat og feta
  • Gravad laks m. dressing
  • Kylling a´la Mexico
  • Helstegt oksefilet
  • Westphalisk skinke med skiver af melon
  • Kronhjortesteg med walldorf salat samt tyttebær
  • Rucolasalat
  • 2 slags grøntsagstærter
  • Flødekartofler m. kartoffel/gulerod
  • Ostebræt
  • Æbletærte m. creme fraiche
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 235,00

BUFFET 30

  • Fiskesymfoni
  • Dampet laks m. varm hindbærcreme
  • Kæmperejer i hvidløg
  • Røget okseinderlår med mozzarelletimbale
  • Helstegt lammekølle provencale
  • Helstegt kalvefilet
  • Røget kalkunbryst m. røræg
  • Små græske frikadeller
  • Råstegte kartofler
  • Porretærte
  • Quiche loraine
  • Tomatsalat
  • Ovnbagte grøntsager
  • Ostebræt
  • Chokoladekage med frisk frugt
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 290,00

KOLDT BORD 40

  • 2 slags sild efter ønske
  • Gravad laks med rævesauce
  • Fiskefilet med remoulade
  • Små frikadeller med rødkål
  • Ribbensteg med surt
  • Mørbradbøf med champignon a´la creme
  • Glaseret skinke med kold kartoffelsalat
  • Brie, gorgonzola, kiks og druer
  • Brød fedt og smør

Couvertpris kr. 198,00

KOLDT BORD 50

  • Røget laks med asparges og røræg
  • Kold fiskeanretning med rejer og asparges
  • Tyndstegsfilet med kold kartoffelsalat
  • Mixed grøn salat med dressing
  • Frikadeller med rødkål
  • Brie og skæreost, kiks og druer
  • Brød og smør

Couvertpris kr. 168,00

LUKSUS KOLDT BORD 60

  • 3 slags sild efter ønske
  • Kold fiskeanretning med rejer og asparges
  • Røget ål med røræg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller med rødkål
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Skæreost, brie og gorgonzola med kiks og druer
  • Brød fedt og smør

Couvertpris kr. 230,00

RECEPTIONSMENU

  • Små græske frikadeller
  • Røget skinke med melon
  • Croustader med fyld kryddeost
  • Minicroissant med forskelligt fyld
  • Kylling orly med sauce verde
  • Oste
  • Petit fours
  • Skiveskåret frugt
  • Saltnødder
  • Oliven
  • Store kapersbær

Couvertpris kr. 198,00

Nyheder​

05.05.2017

Så er vi ved at være klar til årets store pinsefrokost. Bestil bord i god tid, da der plejer at være rift om pladserne.

Læs mere her:

22.02.2017

Påsken er snart lige om hjørnet, og igen i år serverer vi vores store Påskebord. Bestil bord i god tid, for pladserne er begrænsede.

Læs mere her

Kontakt os​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Køkkenet lukker kl.21.00

Mandag

Lukket

Tirsdag

17-22.00

Onsdag

17-22.00

Torsdag

17-22.00

Fredag

17-22.00

Lørdag

17-22.00

Søndag

17-22.00

Find os på Facebook

​Kig forbi kroen

Benløse Kro 

Roskildevej 113
4100 Ringsted

​Kontakt info

Benløse Kro

Roskildevej 113

4100 Ringsted

Tlf: 57 61 54 12

E-mail: info@benloese-kro.dk

CVR: 26482607